VANAF 30 MEI 2022

VOLOP VERLANGEN

VOLOP
VERLANGEN

SPICE UP YOUR LOVELIFE: VAN SAAI NAAR SEXY IN 5 WEKEN

Kijk, met de relatie is niks mis. Maar in de slaapkamer… daar mag het wel een tikkie spannender. Want jullie bed wordt tegenwoordig alleen nog maar gebruikt om in te slapen. En de sexy lingerie die je ooit kocht,  is al maandenlang de kast niet uit geweest.

Ben jij er klaar voor om de pleasure terug te brengen in je relatie? En heb je zin om meer plezier te krijgen in je seksleven?

Lees dan even verder.

ONTDEK PLEASURE
EN VERLANGEN IN JE RELATIE

In dit programma ga ik je leren wat jij kunt doen om je relatie weer spicy te maken. Ik leer je hoe jij weer ZIN kunt krijgen in je eigen seksleven.

Want seks is geen ‘moetje’… het is fantastisch!

Seks of slapen?

Misschien herken je het wel: het is vrijdagavond, jullie zitten samen op de bank, wijntje erbij. Je zit heerlijk, totdat je je realiseert dat het hoog tijd is dat er weer ’s wat gaat gebeuren in de slaapkamer. Want meestal val je als een blok in slaap zodra je hoofd het kussen raakt. En in het zeldzame geval dat je wél nog wakker bent, dan gebruik je dat moment liever om nog even door Instagram te scrollen dan om op je partner te kruipen.

Kortom, van die seks komt weinig terecht. Bloedirritant, want je wéét hoe belangrijk de seks is voor je relatie. Bovendien: als jullie het doen, is het meestal hartstikke fijn. Maar ja, hoe kom je zover dat je daar zin in hebt..?

BEN JIJ DIT?

Je bent al jaren samen met je partner en jullie zijn nog steeds dol op elkaar.

Jullie hebben het goed samen, maar jouw zin in seks is er vaker niet dan wel.

Je wil ’s avonds gewoon liever Netflixen of in bad dan de stoeipoes uit te hangen.

Hou je ontzettend veel van je vent, maar voelt seks steeds meer als nóg een taak op je to-do-lijst?

Je gunt je partner zijn genot en je weet dat je relatie beter en leuker is mét seks. Toch heb je er zelf niet zo veel interesse meer in. Het is frustrerend, irritant en het leidt tot discussies.

Je voelt je schuldig omdat je zo weinig zin hebt en soms vraag je je af of er iets mis is met je. Stiekem vraag je je af of je liefste het misschien buiten de deur zal gaan zoeken of dat jullie relatie misschien wel stukloopt als de seks nog langer uitblijft.

Je weet dat er nu echt wat moet gebeuren. Je hebt heel internet al afgestruind, het met vriendinnen besproken en gehoopt dat het misschien vanzelf beter zou worden. Je bent er inmiddels achter dat dat je niet gaat helpen.  

Kortom, het kan zo niet langer.

Want als het wél zo blijft, dan raak je misschien je relatie wel kwijt.
En dat is wel het laatste wat je wil.

Bring Pleasure Back

Stop met zin maken of hopen dat je morgen wél zin hebt.
In 5 weken zet jij je seksleven back on track.

Dit zijn niet zomaar wat losse tips. Dit is een programma dat bewezen succesvol is en dat gebaseerd is op wat ik de MoodMaker Methode ben gaan noemen. Ik maak er zelf gebruik van en mijn klanten ook. En het werkt. Relaties waarin de seks al jaren stil lag, komen weer tot bloei in bed. Frustratie maakt plaats voor ontspaning, pleasure en fun in de slaapkamer. Er is meer verbinding tussen partners.

Het is dus écht mogelijk om weer te genieten van jullie seksleven. Tenminste, als je de stappen en technieken volgt die ik je kan leren.

Volop Verlangen start maandag 30 mei en duurt vijf weken. In die periode komt wekelijks een nieuwe module vrij. Heb je een module gemist of wil je ‘m nogmaals bekijken? Geen probleem, je bekijkt alles op je eigen tempo en terugkijken kan altijd.

In totaal heb je minstens 3 maanden toegang tot de training. Ruimschoots voldoende tijd dus om ook nog te verhuizen, de keuken te verbouwen of op vakantie te gaan.

RELEASE YOUR PLEASURE

Seks voelt weer als iets leuks in plaats van als nóg een taak op je to-do-lijstje. Het wordt weer sexy en fun tussen de lakens.

RELAX TIJDENS SEKS

Ontspan en maak je hoofd leeg zodat je makkelijker in de mood komt. Je leert ook hoe je tijdens de seks in het moment kunt blijven.

ONTCIJFER JE SEX DRIVE

Ontdek wat jij nodig hebt om zin te krijgen én welke situaties je juist wil vermijden. Opgewonden raken is geen raadsel meer voor je.

ZO NEEM JE HET INITIATIEF

Deze module leert je hoe je begint aan seks zonder dat het raar of ongemakkelijk voelt. En hoe reageer je op het initiatief van je partner? Je ontdekt het in deze module.

SPICE THINGS UP

Weet hij eigenlijk wel wat jij fijn vindt in bed? En ken jij hem wel zo goed als je denkt? We gaan het weer spannend maken..tijd voor actie!

Vijf modules die helemaal draaien om jouw seksleven, jouw sexdrive en jouw pleasure. Met als gevolg dat niet alleen de seks weer door je lijf gaat stromen, maar óók dat je weer voelt dat seks fijn, leuk, geweldig is! 

Elke module bestaat uit inspirerende video’s waarin ik je uitleg wat jij kunt doen om veel meer te verlangen naar een vrijpartij. Vaak geef ik je ook een oefening of een opdracht om je sensualiteit te ontwikkelen. Het is wat ik mijn 1-op-1 klanten ook leer en waar zij keer op keer de sexy vruchten van plukken.

Dus als jij er klaar voor bent om je seksleven weer áán te zetten, dan ben ik dat ook.

Een beter moment gaat er trouwens niet komen. Je leven wordt niet ‘rustiger’ en er zal altijd wel íets aan de hand zijn. Maar hoe lang accepteer je dat nog als reden om jullie seksleven te verwaarlozen? 

Het is nou wel een keer mooi geweest. Let’s bring your pleaure back!

Kies voor meer verbinding en pleasure in je relatie; je investering hierin is slechts 375,-
Dit is inclusief deelname aan de twee online live sessies.

DIT KRIJG JE ALS JE MEEDOET:

5 modules MoodMaker Methode
Alles over ‘zin hebben’, je sex drive en ontspannen genieten

2 online live sessies
Antwoord op je vragen, verdieping van de modules

Besloten community
Een ladies only-groep om van elkaar te leren en inspiratie op te doen

Wanneer het jou uitkomt
24/7 toegang tot het online platform en alles bekijken wanneer je wil, zo vaak je wil.
Ook de live sessies kun je achteraf terugkijken.

De liefde bloeit

‘Ik heb nu niet meer het gevoel dat ik seks móet hebben; het is juist iets dat mág.
Ik kan me makkelijker overgevan aan seks en dat is voor mij echt een stap van 0 naar 100. De liefde bloeit en de sfeer in huis is veel relaxter.

Van tevoren twijfelde ik of het programma met iets zou opleveren, maar nu zeg ik: gewoon doen, die schop onder je kont zou je wel eens kunnen helpen!’

Josine – deelnemer programma

Wil jij de seks terug in je relatie? Je kunt er nog een keer met je vent over praten. Er nog wat blogs over lezen. Of toch nog eens die sex toy proberen.

Maar je weet net zo goed als ik dat het je niet gaat helpen. Als het zo simpel was dan had je het allang zelf opgelost.

Dus stop met jezelf, je relatie en je genot te saboteren. Stop met het piekeren, de frustratie en het schuldgevoel. Volop Verlangen is jouw échte escape naar een relatie vol pleasure.

EEN PROGRAMMA OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

An amazing sex life..

DIT LEVERT HET JE OP:

HEB WEER plezier in je seksleven

Geen verplichte nummertjes uit schuldgevoel, maar samen genieten in de slaapkamer. Meer spicy fun, ontspanning en pleasure.

Geniet van je sensualiteit en sexiness

Voel weer dat jij méér bent dan alleen die hardwerkende ondernemer, moeder of leidinggevende. Kom uit je hoofd, geniet van je lijf en maak die sensuele, sexy versie van jezelf wakker.

Weet waar je zin van krijgt

Je weet wat je kunt doen om in de stemming te komen voor seks en wat je juist wil vermijden. Ontdek je sex drive zodat ‘zin hebben’ niet langer een raadsel voor je is.

Vaker echt even samen zijn

Niet alleen maar samen zappen op de bank, maar ook intimiteit en quality time.

Verbeter je relatie in de slaapkamer

Het gevoel wanneer je elkaar de volgende ochtend veelbetekend aankijkt.. Het is de smeerolie in je relatie. Een goed seksleven geeft jullie liefde een enorme boost! 

Ja, je kunt met de investering voor dit programma ook een paar keer uit eten gaan. Of een weekendje weg. Of heel veel chocola kopen. Maar ja, daarna zit je thuis nog steeds met die saaie slaapkamersituatie.

Een investering in je pleasure is er één waar je nog jarenlang plezier van hebt. Ik neem aan dat je relatie dat waard is. Dus hak eindelijk een keer die knoop door om écht te gaan voor dat heerlijke seksleven vol sexiness, ontspanning en fun.

Je liefste zal er blij mee zijn en jij ook.

De technieken die je leert in Volop Verlangen werken. Ik sta volledig achter de kwaliteit van het programma en ik wil dat jij jezelf zorgeloos kunt onderdompelen in sensualiteit, verlangen en pleasure. Daarom geef ik garantie op deze training.

Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van het programma, laat het me dan weten binnen tien dagen na aanvang van het programma. Stuur de opdrachten op die je gedaan hebt per mail en laat zien dat je actief aanwezig was in de groep. Je krijgt dan het aanschafbedrag min 50,- administratiekosten terug. Annuleren kan alleen via e-mail team@heleenvanroon.nl met een duidelijke uitleg over waarom het programma niet aan je kwaliteitseisen voldoet. Je kunt hier geen aanspraak op maken wanneer het programma niet aansluit op je persoonlijke interesses (want je leest op deze pagina al waarover Volop Verlangen zal gaan).

Als je niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, vervalt je recht op garantie.
En anders krijg je direct je geld terug.

We hebben weer een seksleven

‘Mijn man had zich er min of meer bij neergelegd dat hij geen seks meer zou hebben.. maar ik voelde me daar niet goed bij. Ik vind dat seks bij een relatie hoort. Door de oefeningen en tips die ik heb gekregen, zijn we met onze intimiteit aan de slag gegaan. Nu hebben we weer een seksleven en daar zijn we allebei heel blij mee!

Suzan – deelnemer programma

JE PLEASURE IS GOUD

Stel dat alles blijft zoals het nu is… Wat zou er dan gebeuren?

Voel jij dat het tijd is voor verandering?
Dat het nu echt tijd is om je seksleven weer tot leven te wekken en samen weer plezier te krijgen tussen de lakens? Ontdek dan hoe je seks onweerstaanbaar maakt voor jezelf. 

Volop Verlangen start 30 mei 2022.

Je investering in je pleasure, intimiteit en verlangen in je relatie is nu slechts 375,-
Een heel goede deal, zeker als je bedenkt dat jij en je liefste hier nog jarenlang plezier van hebben.

Reserveer nu je plek:

$

Ladies Only

!
#