Van die spannende pakjes. Ze heeft er een hele stapel van in de kast liggen. Alleen.. ze komen er nooit uit. Wat doe je als je die sexy lingerie wel mooi vindt, maar het gewoon niet durft aan te trekken?

‘Ik voel me er raar in’. Dat is zo ongeveer wat mijn klant tegen me zei.

Dat terwijl ze gewoon een leuke vrouw is en ze écht wel de lol kan inzien van een mooie body of lingerie op z’n tijd. Ze het het immers niet voor niks ooit gekocht.

Sexy lingerie als experiment

Maar ja.. de drempel was voor haar gevoel toch nogal hoog. Het lukt haar niet om zichzelf te zien als iemand die zoiets draagt. We bespraken wat ze nodig had om zichzelf wél zo te kunnen zien en wat ze daarvoor kon doen.. Uiteindelijk heb ik haar uitgedaagd om het tóch te doen. Gewoon, als experiment, een spannende outfit uitkiezen en te ervaren wat er zou gebeuren als ze die aantrok.

Een paar dagen later stuurde ze me een berichtje. ‘Hij vond het fantastisch. En ik zelf ook, toen de eerste minuten voorbij waren.’ Ze hadden een topavond gehad.

Maar de winst zat ‘m vooral in hoe ze zichzelf had leren zien: als een sterke vrouw die overdag serieus met haar bedrijf bezig is en ’s avonds een vrouw die mag genieten in haar relatie.

Sexy lingerie als experiment

1. Je over het eerste ‘enge’ moment heenzetten (in sexy lingerie verschijnen) is de moeite waard en in het echt veel minder spannend dan in je hoofd
2. Je kunt én een verantwoordelijke ondernemer zijn én een wilde tijger ’s avonds – die twee kunnen naast elkaar bestaan
3. Kleding doet iets met hoe je je voelt: of het nu zakelijk is of privé

 

Draag jij wel eens sexy lingerie?

Hoe is dit bij jou? Gebruik jij thuis speciale kleding om je anders te voelen dan overdag?

sexy lingerie