personal coaching exclusieve private podcasts effectief & fun

MoodMaker

Heleen van Roon

MoodMaker

Programma

EXCLUSIEF PROGRAMMA VOOR MEER PLEASURE IN JE RELATIE

Bring Pleasure Back

Dit programma biedt je de tools, de kennis en de inspiratie die je nodig hebt om je pleasure terug te krijgen. Ontdek hoe je sex drive werkt, ontspan en geniet weer van heerlijke momenten met je partner.

Voor ambitieuze vrouwen met een vaste relatie

Ervaar meer zin en verlangen naar seks

Breng de sexy fun terug in de slaapkamer

Juíst als je een druk leven leidt

‘Zullen we gaan slapen..?’

Ik zie het elke keer gebeuren: vrouwen die het goed voor elkaar hebben in hun relatie en hun business, maar ondertussen wel hun pleasure kwijtraken.

De zin in seks wordt minder, een avond in de slaapkamer voelt als een verplichting en genieten van aanraking is ineens een hele opgave. Je gaat liever gewoon slapen.

Zo zonde, vooral omdat je relatie en jullie liefde hartstikke goed zijn. Het goede nieuws is dat het ook anders kan.

Spicy, spannend en een stuk relaxter.

Pleasure Topics

Pleasure Mindset

Seks voelt weer als iets leuks in plaats van als nóg een taak op je to-do-lijstje. Het wordt weer sexy en fun tussen de lakens.

Ontcijfer je Sex Drive

Ontdek wat jij nodig hebt om zin te krijgen én welke situaties je juist wil vermijden. Opgewonden raken is geen raadsel meer voor je.

Relax

Ontspan en maak je hoofd leeg zodat je makkelijker in de stemming komt. Je leert ook hoe je tijdens de seks in het moment kunt blijven.

Spicy Inspiratie

Antwoord op al je vragen over bijvoorbeeld praten over seks, date nights, zelfvertrouwen, initiatief nemen en nog veel meer advies, tips en inspiratie.

 Dit kun je verwachten van het progamma:

In dit programma komen alle onderdelen van verlangen en passie aan bod. Je krijgt alles wat je nodig hebt om je sex drive te versterken en een flinke dosis pleasure aan je relatie te geven.

Ook leer je hoe je stress en onrust buiten de slaapkamer houdt. Je mag echt gaan genieten, ontspannen en weer helemaal openstaan voor het ontvangen van genot.

En nee, dat betekent niet dat ik bij je in de slaapkamer kom toekijken. 😉 Wél dat ik je zo nu en dan een spannende opdracht geef of je iets nieuws laat uitproberen.

De oefeningen doe je gewoon zelfstandig thuis. Ze zijn grotendeels bedoeld om alleen te doen, maar natuurlijk mag je partner altijd aanhaken als jullie dat fijn vinden.

 

 

IT’S TIME FOR SOME BEDROOM FUN

'De liefde bloeit!'

‘Ik heb nu niet meer het gevoel dat ik seks móet hebben; het is juist iets dat mág. Ik kan me makkelijker overgevan aan seks en dat is voor mij echt een stap van 0 naar 100. De liefde bloeit en de sfeer in huis is veel relaxter.

Het platform is makkelijk in gebruik, het is persoonlijk en niet volgens een of ander protocolletje of theorieboekje.

Van tevoren twijfelde ik of het programma met iets zou opleveren, maar nu zeg ik: gewoon doen, die schop onder je kont zou je wel eens kunnen helpen!’

Josine – deelnemer programma

De inhoud van het programma

Tweewekelijkse Calls

Het uitgangspunt voor meer pleasure in je leven en in je relatie. In deze 1-op-1 zoom calls ontdek je hoe jij leven en je relatie weer juicy maakt.

Accountability

Ik moedig je aan om het weer spicy te maken tussen de lakens. Full focus op jouw pleasure. Vragen stel je gemakkelijk via de chat, ook buiten de coachingsessies om.

 

Pleasure Podcasts

In enkele minuten Heleens belangrijkste inspiratie en adviezen terugluisteren. Zo vaak je wil en wanneer het jou uitkomt. Deze podcasts worden exclusief voor jou opgenomen.

MoodMaker Online Academy

Inspiratie, oefeningen en technieken om ‘in the mood’ te komen en je sex drive te ontdekken. Je hebt tijdens het traject 24/7 toegang.

Persoonlijke Sound Escapes

Ontspan en dompel je onder in een heerlijke audio. Ontspan en kom in de juiste stemming. Een bijzondere audio speciaal voor jou opgenomen.

Retreat For Two

Geniet met je partner van een luxe hotelovernaching. Een moment van quality time en tevens de afsluiting van je traject.

Are you ready for pleasure?

'We hebben weer een seksleven'

‘Mijn man had zich er min of meer bij neergelegd dat hij geen seks meer zou hebben.. maar ik voelde me daar niet goed bij. Ik vind dat seks bij een relatie hoort. Door de oefeningen en tips die ik heb gekregen, zijn we met onze intimiteit aan de slag gegaan. Nu hebben we weer een seksleven en daar zijn we allebei heel blij mee.

Suzan – deelnemer programma

Voel jij dat het tijd is voor verandering?
Dat je graag 100% geeft in je business en je relatie, maar dan wél vanuit pleasure?

Plan dan vrijblijvend een Zoom Call met me in.
We kijken dan of er een match is en of het MoodMaker Programma voor jou de beste keuze is.