Jullie zitten samen op de bank. Prima wel.

Tot je denkt: we zouden het eigenlijk weer eens moeten doen.. Op zich sta je er wel voor open nu.. Maar ja, hoe begín je daarmee? Hoe neem je het initiatief voor seks?

Deze cursus zorgt ervoor dat je precies weet hoe je dat aanpakt.


ONLINE CURSUS; starten wanneer je wil

Kijk, als je eenmaal bezig bent, dan loopt het wel lekker. Maar hoe begín je nou met seks?

Dat ongemakkelijke, misschien een tikkie onzekere gevoel dat je kunt hebben als je wil laten weten dat je ‘er wel zin in hebt’. Je zou denken dat dat iets is voor mensen die elkaar net kennen, maar juíst als je al heel lang samen bent kan het een uitdaging zijn om van de bank richting het bed te gaan.
Je wil niet onhandig overkomen.
Het voelt zo geforceerd.
Je weet niet zeker of die ánder wel zin heeft.
Wat als je een ‘nee’ krijgt?
En wat als je er na een paar minuten zelf achterkomt dat je tóch liever wil slapen? 
Genoeg redenen om dat sprankje opwinding dat je voelde, weer te laten verdwijnen.

Dus wat doe je?
Niks.

Behalve dan misschien nog een halfbakken vage toespeling richting je partner die zó nietszeggend is, dat die het niet eens opmerkt. En dus zap je maar weer door om ‘De Beste Zangers’ te gaan kijken.

It’s time for a change!

Ik start met een nieuwe cursus: On Fire. Hierin leer je hoe je veel makkelijker van de bank richting de slaapkamer gaat. 

Want ik weet hoe het is, hoor. Als je na een lange dag op de bank zit en je gewoon niet precies weet hoe je kunt ‘omschakelen’ naar een sexy stemming.

Het heeft iets intimiderends om die eerste stap te zetten..

En nog steeds denk ik dan wel eens: ik blijf lekker hier liggen met m’n sloffen en m’n thee. Alleen het verschil is dat het dan een keuze is. Dat is iets anders dan geen seks initiëren uit angst, onzekerheid of onhandigheid.

Als ik mijn vent wil verleiden, dan doe ik dat. Als ik me juist wil láten verleiden, dan zorg ik ervoor dat dat gebeurt. Ik regel die actie.

Dit is geen cursus waarin ik je ga vertellen dat je je innerlijk kind moet knuffelen. Je hoeft ook je higher self niet te ontmoeten. Ik ga je ook niet de complete anatomie van het menselijk geslachtsorgaan uitleggen. Ik benader het vooral van de praktische kant.

Genieten van seks in je relatie en gewoon met het leven dat je nu hebt. Compleet met drukke business, aandachtvragende kids en een lange to-do-lijst.

In mijn relatie van 22 jaar, de vele trainingen die ik gevolgd heb én in de samenwerking met mijn klanten heb ik ontzettend veel geleerd over liefde, seks en relaties. In deze cursus leer ik je specifiek hoe je gemakkelijker en daardoor ook vaker en initiatief kunt nemen voor seks.

 

In deze cursus ontdek je:

  • .. Hoe je vol zelfvertrouwen je partner verleidt en uitnodigt voor seks

  • .. Wat ervoor zorgt dat de angst voor afwijzing voorgoed verdwijnt

  • .. Waarmee je de juiste sfeer creëert, ook zonder candle light dinner of rozenblaadjes

  • .. Wat de seks een aantrekkelijke optie maakt waardoor je de kans op een ‘JA’ aanzienlijk vergroot

  • .. Wat er nodig is voor een soepele overgang van bankhangen naar lovemaken

Deze online cursus duurt 9 dagen, is lekker praktisch, to-the-point en zit vol spicy fun. 

Je kunt ‘m samen volgen, maar ook zonder je partner. In beide gevallen zul je heel veel inspiratie opdoen om veel makkelijker een vrijpartij te beginnen. Zonder getwijfel, angst voor afwijzing of ongemakkelijk gevoel.

Een cursus voor zowel mannen als vrouwen dus!

Daarom is deze cursus

Uniek

Voor de ambitieuze, drukbezette ondernemer

Een spannende avond organiseren als je met z’n tweeën op vakantie bent, dat lukt nog wel. Of na een fles wijn en een avond romantisch dineren. Maar wat je natuurlijk wil, is ook van pleasure genieten op de ‘gewone’ alledaagse momenten. Daar kijk ik dus juist naar.

Spicy, relaxt & fun

Het verschil tussen mijn aanpak en die van de meeste seksuologen is dat ik seks in relaties benader als leuk, licht en luchtig. Dat er ruimte voor verbetering is, dat is geweldig nieuws! Jullie mogen nog meer ontdekken, nog meer uitproberen en nog meer spelen! Precies dat maakt het zo effectief.

Persoonlijk antwoord op jouw vragen

In deze nieuwe cursus is ruimte voor tips en inspiratie die specifiek afgestemd zijn op jouw situatie. Je hebt de mogelijkheid deze 1-op-1 aan me voor te leggen.

Dit heb je bereikt aan het eind van de cursus:

1.

Je hebt minimaal drie On Fire-technieken gevonden die voor jou goed werken. Deze zijn jouw sleutel voor het maken van die eerste ‘move’. Hot nights guaranteed!

2.

Je snapt waarom je tot nu toe de stap naar seks niet nam als jullie samen op de bank zaten. En je hebt allerlei tips en tricks op zak om daar wat aan te doen.

3.

Je hebt weer gevoeld dat seks gewoon leuk is! Je speelt er weer mee, probeert nieuwe dingen uit en kijkt er met een veel relaxtere blik naar dan eerst.

He Heleen, De druk is er af, seks is niet meer iets dat ‘moet’. En draait niet meer om dat hij maar klaarkomt en weer seks heeft gehad. Het gaat nu juist veel om mij. Ook hij is minder onzeker geworden heb ik het idee. Omdat we meer proberen en vaker met elkaar bezig zijn.

Het gaat echt veel beter dan maanden geleden. 

november 2021

Dit krijg je als je meedoet:

TOEGANG ACADEMY
Je krijgt inloggegevens voor de MoodMaker Academy met daarin de cursus. Deze bestaat uit 3 modules met daarin oefeningen, tips, tricks en ca. 50 minuten aan video’s. Je kunt alles bekijken waar en wanneer het jou uitkomt. Op je computer of in de MoodMaker-app voor Apple en Android.

11 TIPS TO SPICE THINGS UP
Zie dit als je spiekbriefje waarmee je elke willekeurige avond kunt overschakelen van bankhangen naar seks. In elke module krijg je enkele spannende suggesties om thuis uit te proberen.

2x PLEASURE PODCAST
Twee heerlijke audio’s waarmee je de dag even loslaat en in de stemming komt voor een sexy avond met je partner. Ontspannen en opwarmen tegelijkertijd.

ONLINE MASTERCLASS
We rekenen af met onzekerheid, afwachten, twijfels.. Zodat jou niets meer in de weg staat om de stoute schoenen aan te trekken en aan seks te beginnen.
We sluiten af met een masterclass waarin ik extra inspiratie deel aan de hand van het MoodMaker Carddeck.

sexy december

MELD JE AAN

Spicy times are coming up…

Investering 70,- ex btw. Laat via hallo@heleenvanroon.nl weten dat je toegang wil tot On Fire. Je kunt dan meestal dezelfde dag nog beginnen.

FAQ

Voor wie is deze cursus bedoeld?

On Fire is voor mannen en vrouwen met een vaste relatie. Je kunt ‘m alleen volgen of samen met je partner. In beide gevallen zul je nieuwe inspiratie en kennis opdoen om met meer ontspanning en plezier het initiatief te nemen voor seks.

Waar vind ik het cursusmateriaal?

Je krijgt toegang tot mijn online platform. Hierin vind je drie modules met video’s, opdrachten en adviezen. Je kunt inloggen op je computer of tablet, of de app downloaden.

Ik heb geen relatie, kan ik meedoen?

On Fire is gemaakt voor vrouwen en mannen in een lange relatie. Heb je die niet, dan is dit waarschijnlijk niet je ding. 🙂