LOVE BY DESIGN

HANDLEIDING VOOR LIEFDE, SEKS, RELATIES

 

Voel je dat jullie relatie wat extra aandacht nodig heeft? Dat kan met een Love By Design Reading. Geef je relatie een boost en ontdek je blauwdruk voor liefde, seks en intimiteit.

 

DIT BEN JIJ IN DE LIEFDE, JE RELATIE EN DE SLAAPKAMER

De prins kust de prinses, ze gaan trouwen en ze leefden nog lang en gelukkig. The End. Dat is hoe de meeste sprookjes eindigen… Terwijl het dan pas echt gaat beginnen. Een lange relatie is nooit ‘af’. Zelfs wanneer het met de liefde wel goed zit, komt er altijd een moment waarop je voelt dat er werk aan de winkel is.

Omdat de sleur erin geslopen is, omdat jullie steeds misverstanden hebben of omdat er twijfels of irritaties zijn. Het kan best ingewikkeld worden, zo nu en dan.

En daar baal je van.

Fantastisch!

Ja, echt. Het betekent dat je geïnteresseerd bent in jullie relatie, dat je voelt hoe waardevol jullie liefde is én dat je er wat voor wil doen. De Love By Design Reading laat je zien waar je kunt beginnen.

In een Love By Design Reading ontdek je wie jij precies bent in liefde, seks en relaties. Op basis van jouw Human Design leer je waarom je doet zoals je doet en wat jij écht nodig om hebt nog gelukkiger te zijn in jullie relatie. Ook leer je hoe je in de liefde de beste versie van jezelf kunt zijn.

WAT IS HUMAN DESIGN?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij ten diepste bent. Aan de hand van quantumfysica en diverse Oosterse technieken (o.a. iChing en astrologie) krijg je een beeld van jezelf, je persoonlijkheid, je eigenschappen en je levensmissie. Het is een combinatie van wetenschap en spiritualiteit die je kunt toepassen op allerlei vlakken in je leven.

Ik gebruik je geboortedatum, -tijd en -plaats om jouw persoonlijke Human Design Chart te maken. Als Love & Pleasure Coach kijk ik uiteraard vooral naar Human Design op het gebied van liefde, seks en relaties.

Een reading van één van beide partners geeft vaak veel inzichten en opheldering. Je begrijpt jezelf en je partner beter, snapt waarom je relatie nu is zoals ‘ie is en je ziet ook wat je kunt doen om ‘m te verbeteren.

Voor nog meer diepgang kan ik eventueel ook het design van de partner onderzoeken, maar dit is niet per se nodig.

Ik laat je zien hoe jouw chart eruit ziet én wat het betekent voor je relatie

HANDLEIDING VOOR JE LIEFDESLEVEN

De inzichten en aha-momenten die de reading geeft, zorgen ervoor dat je jezelf en jullie relatie veel beter begrijpt. Je kunt daardoor stoppen met piekeren over frustraties, onzekerheden of andere dingen die nu niet lekker lopen tussen jullie.

Zie het als een handleiding voor je liefdesleven: je weet op welke knoppen je moet drukken om het te laten werken.

Het ontdekken van je eigen human design in liefde, seks en relaties is vaak al heel verhelderend. Het is ontzettend fijn om te begrijpen hoe je in elkaar zit en wat je nodig hebt. Maar als je wil, kijken we ook naar het design van je partner. We kunnen jullie designs dan met elkaar vergelijken en een nog completer beeld geven van jullie relatie.

 

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

Jullie zijn al jaren samen en je voelt dat het tijd is om jullie relatie wat extra aandacht te geven.

De liefde is er, maar de spark is verdwenen. Er zijn kleine irritaties, je twijfelt aan de relatie of de sleur is erin geslopen. Je bed gebruiken jullie voornamelijk om in te slapen…

Je gunt jezelf en je partner een relatie (incl. fantastisch seksleven) waar jullie allebei blij van worden en dat wil je niet meer aan het toeval overlaten.

Je weet dat een relatie nooit ‘af’ is en je bent bereid om eraan te werken. Kom maar op met die next level liefde!

Je relatie verbeteren, meer pleasure ervaren.. Dat is waar ik je bij kan helpen!

In deze Love By Design Reading geef ik je een compleet beeld van wie jij bent in de liefde. Niet zomaar een algemeen verhaal, maar echt afgestemd op JOU. Ik ga het je precies laten zien aan de hand van jouw Human Design Chart.

Vervolgens ontdek je hoe je met die inzichten je relatie naar een hoger level kunt brengen. We gaan jouw Love By Design dus ook echt omzetten in praktische actiepunten.

Je slaat dus twee vliegen in één klap: én je begrijpt je zelf beter én je ontdekt wat je daarmee kunt in je dagelijks leven. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan nemen we ook het design van je partner onder de loep.

 

VOOR WIE IS DIT?

Love By Design laat je zien wie jij precies bent in liefde, seks en relaties. De inzichten zetten we ook om in concrete actiepunten.

Wanneer is deze reading iets voor jou:

Je hebt minimaal 3 jaar een serieuze relatie met je partner en je wil daar nog heel veel jaren aan toevoegen.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lukt maar niet om die ‘spark’ in jullie relatie terug te krijgen.

Je weet best dat je aan een relatie moet werken, maar hoe dan precies… daar kun je wel wat advies bij gebruiken.

OVER HELEEN

De reading wordt gegeven door Heleen van Roon.
Als Love & Pleasure coach leert zij ambitieuze vrouwen hoe zij de meer pleasure kunnen ervaren in hun relatie. Daardoor genieten zij meer van seks en intimiteit en wordt hun relatie hechter, leuker en beter. 

DIT LEVERT LOVE BY DESIGN JE OP:

Ontdek wie jij bent in liefde en relaties en wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten samen met je partner. Antwoorden op relatievragen geven helderheid, ontspanning en rust.

Ontdek hoe jij veel meer pleasure kunt ervaren in de slaapkamer. Je chart geeft je handvatten om echt te gaan genieten van intimiteit en seks in je relatie. Weg met die saaie nachten, want de sexy tijger in jou is weer wakker!

Wat zeg je tegen je partner om te krijgen waar je naar verlangt? We bespreken welke manier van communiceren voor jou het beste werkt. Zo voorkom je misverstanden, blijft het gezellig en wordt jullie relatie fijner en hechter.

Ben jij er klaar voor om eindelijk die stap omhoog te zetten in je relatie? Omdat je wéét dat jullie bij elkaar horen en je dat graag zo wil houden? Gun jezelf dan een Love By Design Reading. Het gaat je zoveel waardevolle inzichten geven over je lovelife!

ZO WERKT HET:

Zodra je je reading geboekt hebt, stuur ik je meestal dezelfde werkdag nog een link om je sessie in te plannen.

We spreken elkaar daarna via Zoom op de door jou gekozen datum.

Om je Human Design Chart te kunnen maken, heb ik je geboortedatum, -plaats en -tijd nodig. Weet je je geboortetijd niet? Deze kun je navragen (vaak makkelijk online) bij de gemeente waar je bent geboren.

Boek je reading

De eerstvolgende mogelijkheid voor een reading is op dit moment begin/medio april

READING VOOR JEZELF

  • Love By Design Reading van ca. 50 minuten
  • Inzicht in liefde, relaties en seks + antwoord op je vragen (max 3)
  • Love By Design eMagazine met daarin jouw persoonlijke chart en een uitleg en toelichting.

250,-

195,-

Reading voor 1 persoon

READING VOOR JULLIE SAMEN

  • Love By Design Reading van ca. 50 minuten
  • Inzicht in liefde, relaties en seks + antwoord op je vragen (max 3)
  • Love By Design eMagazine met 3 charts: één van jou, één van je partner en een gezamenlijke chart. Inclusief uitleg en toelichting.

325,-

275,-

Reading voor 2 personen