Na maandenlang oefenen, lezen en studeren heb ik iets gedaan waarmee jij je lovelife nog spicy’er kunt gaan maken. Ik heb Love By Design ontwikkeld, een methode waarbij ik Human Design gebruik om jouw lovelife te verbeteren.

Human Design en de liefde

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij ten diepste bent. Aan de hand van quantumfysica en diverse Oosterse technieken (o.a. iChing en astrologie) krijg je een beeld van jezelf, je persoonlijkheid, je eigenschappen en je levensmissie. Het is een combinatie van wetenschap en spiritualiteit die je kunt toepassen op allerlei vlakken in je leven.

Ik gebruik je geboortedatum, -tijd en -plaats om jouw persoonlijke Human Design Chart te maken. Als Love & Pleasure Coach kijk ik uiteraard vooral naar Human Design op het gebied van liefde, seks en relaties.

Handleiding voor je lovelife

Een Love By Design Reading die onthult wie jij precies bent in liefde, seks en relaties. Op basis van jouw Human Design ontdek je waarom je doet zoals je doet en wat jij écht nodig om hebt nog gelukkiger te zijn in jullie relatie. Ook leer je hoe je in de liefde de beste versie van jezelf kunt zijn.

Een reading van één van beide partners geeft vaak al veel inzichten en opheldering. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zie het als een handleiding voor je lovelife. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mocht je geen idee hebben wat Human Design precies is of gewoon meteen een reading willen reserveren, kijk dan even hier.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er geldt nu tijdelijk een introductie-aanbod. 

human design en de liefde