Van die handige tips voor je seksleven. Een rondje Google en je hebt genoeg leesvoer voor de rest van je leven. Alleen.. je hebt er geen zak aan.​​​​​​​​

Die tips gaan namelijk niet over jou. Ze zijn voor iedereen. En jij bent niet iedereen. Jij bent jij, met je eigen relatie, onzekerheden, verlangens…​​​​​​​​
​​​​​​​​
Dat kun je niet 1-op-1 over je eigen seksleven heen leggen. ​​​​​​​​

JE SEKSLEVEN IS UNIEK

​​​​​​​​Daarom geloof ik ook niet in online programma’s waarin je het 100% alleen moet doen. De cursus, bedoel ik. Want hoe goed een programma ook is, er zijn áltijd dingen die voor jou net even anders werken. ​​​​​​​Omdat jij nou eenmaal een uniek mens bent, met een uniek seksleven en dito sex drive.​
​​​​​​​​
Wat je fijn vindt in bed of wat je opwindt, is niet voor iedereen hetzelfde. Wat jou in de stemming brengt voor seks, kan voor een ander een gigantische afknapper zijn. ​​​​​​​​En waar een ander laat gloeien van opwinding, laat jou misschien totaal koud. Ook de snelheid waarmee je opwarmt of ‘afkoelt’ is voor iedereen wisselend.

Te denken dat je je seksleven in een one size fits all-mal kunt gieten, is een illusie. Natuurlijk, je kunt echt wel interessante inspiratie opdoen of op een nieuw idee komen om te proberen in de slaapkamer, maar voor een echte transformatie is meer nodig.

JE SEKSLEVEN KUN JE NIET COPYPASTEN​​​​​​​

Copy-pasten van internet werkt daar simpelweg niet voor. Zo belangrijk dus om te weten wat werkt voor jóu. Logisch dat ik daar heel goed naar kijk als je met mij samenwerkt.

Een paar interessante vragen om te beantwoorden, zijn bijvoorbeeld:

– Wat windt JOU op?
– Wat kun JIJ doen als je merkt dat je opwinding afneemt?
– Hoe kun JIJ jezelf in een sexy stemming krijgen?
– Hoe kun JIJ makkelijker openstaan voor aanraking?

Omdat je seksleven zo persoonlijk is, geef ik je in cursussen dus altijd de mogelijkheid om ook je eigen vragen te stellen. Zodat er net wat meer diepgang in komt en je er méér mee kunt dan wanneer ik je zou achterlaten met een berg informatie waarvan je niet weet wat je ermee aan moet.

Als je een traject bij me volgt, gaan pakken we het nog wat grondiger aan. Ik kijk naar wie je bent als mens, geef je praktisch advies afgestemd op jouw leven en je gaat ontdekken hoe jouw sex drive in elkaar zit. Als je wil, check ik zelfs je Human Design. Ik vertel je wat voor energietype je bent en wat dat betekent voor jouw relatie en jullie liefdesleven. 

SPICY PRAKTIJKTIPS

Hoe dan ook, een paar tips zijn leuk voor een willekeurige vrijdagavond, maar niet genoeg om je seksleven de verandering te geven waar je zo naar snakt. En even tussen ons gezegd: die spicy praktijktips die iedereen altijd zo interessant vindt… die geef ik je óók.
​​​​​​​​
Maar dan wel passend bij wie jij ten diepste bent. ​​​​​​​​